Heropening 30 maart! Leuke acties

Morgen is het zover! Dan is The Hair Doctors verhuisd naar onze salon op de Nieuwe Burg 31.
In onze vorige mail hebben we al aangegeven welke leuke behandelingen je kunt laten doen.
We voegen nog een paar leuke items toe aan ons lijstje:
* Kom je gezellig langs samen met iemand die nog nooit bij ons is geweest dan krijgen jullie beiden een cadeaubon ter waarde van 50% korting op een gezichtsbehandeling of één van onze spa voetbehandelingen.
* We geven alleen zaterdag in de salon 15% korting op hannah bij aankoop van 2 producten.
* Tijdens onze heropening op 30 maart zal ook masseuse Brenda Bosman van Adesso praktijk voor massage aanwezig zijn. Zij verzorgt al een aantal jaar in ons pand ontspanningsmassages en binnenkort ook bindweefselmassages. Ze legt je graag uit wat een bindweefselmassage voor je kan doen.
Voor de gene die onze vorige mail gemist heeft. Hieronder nog alle leuke behandelingen die je kunt laten doen aanstaande zaterdag. Er zijn nog plaatsen vrij.
Make-up advies: 
Aan de make-up bar ben je welkom voor een make-up advies. De visagiste leert je hoe je je het beste op kunt maken en ze geeft je tips welke kleuren het beste bij jou staan. De kosten zijn deze dag maar €15, deze krijg je ook nog eens terug als je 1 van onze minarele make-up producten aanschaft.
Voor dit advies moet je wel opgeven.
 
Parfum Experience:
Wij hebben 180 verschillende pure parfums staan in onze parfumerie. Bij ons betaal je niet voor de merknaam maar puur voor de parfum. Wat zo leuk is dat je bij ons een parfum experience kunt doen. Je gaat lekker aan onze bar zitten en door middel van een aantal vragen kunnen wij in onze computer zoeken naar jouw favoriete geur. Kom gezellig 30 maart aan onze bar zitten en ontvang deze dag het flesje gratis. Je betaalt dan alleen voor de inhoud. Je betaalt dan voor 50ml geen €17,50 maar slechts €15. Voor deze experience hoef je geen afspraak te maken.

Voetspa:
We hebben een superleuke aanbieding bij onze voetspa. Je gaat lekker zitten in 1 van onze 4 voetspa’s met voetenbad en evt. massage in de rug. Je krijgt een heerlijk warm voetenbad, je voeten worden lekker gescrubd, de voeten krijgen een heerlijke crème behandeling en de nagels worden gelakt in je favoriete kleur. We hebben een keuze uit meer dan 100 kleuren. Het knippen van de nagels is hier niet bij inbegrepen. Je betaalt deze dag maar €25 voor deze behandeling. De plaatsen zijn gering dus geef je snel op.

Selfservice nailbar:
Nieuw bij ons is de selfservice nailbar. Deze is echt uniek en kun je nergens anders vinden. Bij ons mag je gewoon zelf je nagels komen lakken met een gelcolour van O.P.I. Je gaat lekker aan onze nailbar zitten. Op de bar staat een kaart met wat je precies moet doen om je nagels in de mooiste kleur te lakken. Je kunt gebruik maken van onze apparatuur en natuurlijk zijn wij in de buurt om je advies te geven. Je hebt de keuze uit meer dan 100 kleuren gellak. Je kunt dus elke keer langskomen voor een nieuw kleurtje en je hoeft dus zelf nooit meer een kleur aan te schaffen. Je werkt ook nog eens met het toonaangevende product O.P.I. dat alleen te krijgen is in gerenommeerde salons of parfumeries. Je betaalt deze dag €15 en je krijgt ook nog eens je vijl mee naar huis. Het advies is wel te reserveren als je zekerheid wilt dat je terecht kunt.

Hannah meet and treat:
Je huid wordt door 1 van onze huidspecialisten gemeten op vocht, vet en ph-waarde. Daarna gaan we kijken wat het beste bij je huid past en krijg je een korte mega skinbooster-behandeling voor je huid. Je gaat weer naar buiten met een mooie glow en een zachte huid. Dit alles voor een bedrag van €25. Reserveren is wel belangrijk.

Ipl proefbehandeling:
1 van onze hair doctors staat voor jou klaar om meer info te geven over ipl definitief onthaarbehandelingen en waxbehandelingen. Wil je eens weten of deze behandeling iets voor jou is? Kom dan langs voor een proefflits. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt op de 1ste verdieping gewoon bij haar binnenlopen.

Reserveren voor deze behandelingen kan alleen per mail of telefoon. Online afspraken gaan niet deze dag.

Kom je ook gezellig! De deuren gaan open om 10.00 en we sluiten om 16.00 uur.
Hartelijke groet,
Team Skin & Beauty Experts en The Hair Doctors