Dermapen microneedling

Dermapen 4!

Sinds augustus 2018 werken wij al met het aller nieuwste apparaat op het gebied van microneedling namelijk de Dermapen 4. Dit een half jaar eerder als de rest van de Nederlandse collega’s.

De eerste Dermapen is in 2010 ontwikkeld door Stene Marshall van Dermapenworld uit Australië.

De Dermapen maakt gebruikt van minuscule kleine chirurgische naaldjes die verticale kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet te zien, maar verwonden de huid net genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren waardoor zij gaat herstellen. Hierdoor wordt aanmaak van collageen versneld. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

De microneedling behandeling van Dermapenworld is veilig en zeer effectief en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naalddieptes maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De microneedling behandeling van Dermapenworld is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden zoals rond de ogen, lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. De nieuwste Dermapen 4 heeft een speciale functie om op een goede manier littekens te behandelen.

De Dermapen behandelt:
*Poriën worden minder zichtbaar
*De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
*Pigmentatie
*Rosacea
*Littekens (acne, operatief en brandwonden)
*Acne ook actieve
*Stiae
*Fijne lijntjes
*Verslapping van de huid ook op de handen

Er zijn nog veel meer huidproblemen die behandelt kunnen worden met Dermapen.

Behandeling:
Bent u nog geen cliënt bij ons dan komt u bij ons eerst voor een intake gesprek voordat wij met een microneedling behandeling starten. Wij zullen foto’s maken en een uitgebreide huidanalyse maken en de wensen van cliënt bespreken. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt en de producten voor thuisgebruik besproken. De producten worden eerst twee weken thuis gebruik alvorens de microneedling behandeling wordt gestart.

Wij werken absoluut niet met Dermarollers. Deze maken meer schade aan de huid dan nodig is. Dermarollers maken geen verticale kleine kanaaltjes in de huid maar sneden in de huid door het rollen, wat de kans op infectie kan geven.
Wij adviseren dan ook zeker niet deze rollers thuis te gebruiken.

Door het gebruik van de Dermapen 4 is de behandeltijd erg snel, maximaal 4 minuten word er intensief op uw huid gewerkt met de naaldjes, de rest van de behandeling bevat een reiniging en peelen en sluiten wij af met eventueel een sterkere peeling en een masker die ervoor zorgt dat de huid zich zsm weer hersteld.

Tijdens de behandelingen werken wij ook ALLEEN maar met de producten van Dermapen, omdat deze producten een kleine moleculen bevatten en daar door goed worden opgenomen in de huid. De producten bevatten tevens ook ontstekingsremmers, die ervoor zorgen dat de huid zich super snel herstelt na de behandeling. Hygiene staat bij ons hoog in het vaandel. Dermapenworld heeft een hygiene protocol ontwikkeld waar wij ons strikt aan houden.

Het hele team wordt elk half jaar getraind en krijgen de laatste updates over de Dermapen en microneeding. Het hele team is op het hoogste dokters niveau geschoold en hebben les gehad van de microneedling expert Dr. Andrew Christie uit Australië.