Couperouse & Huidoneffenheden

Iedereen heeft wel eens last van cosmetische huidaandoeningen waarvan u denkt dat er niets aan te doen is. Gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om onderstaande cosmetische huidaandoeningen snel en effectief te behandelen.

Tamara onze huidspecialist is de topper op het gebied van het verwijderen van dit soort ongemakken en voert deze behandelingen al meer dan 18 jaar uit.

Met behulp van de diathermie, een cryopen of laser behandeling kan zij de onderstaande ongeregeldheden snel verwijderen.

•    Couperose (gesprongen rode adertjes)
•    Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes)
•    Bloedblaasjes
•    Fibromen (steelwratjes)
•    Ouderdomswratten
•    Wratten
•    Ouderdomsvlekken
•    Pigmentvlekken
•    Grijze en donkere haren

De behandeling:
De behandelingen zijn weefselvriendelijk en in de meeste gevallen zo goed als pijnloos. Aangezien de weefselbelasting minimaal is, worden er doorgaans geen pigmentvlekken of littekens aan overgehouden. Na de behandeling ziet u er nagenoeg niets van. Bij het verwijderen van Couperose en Spider Naevus moet u er rekening mee houden dat het ongeveer een week zichtbaar is.

Hoe werkt het:

Wij werken met 2 verschillende technieken. Hoogfrequent wisselstroom en met de Cryopen.

De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte, die zich aan de punt van een klein staafje concentreert waarmee de huidaandoeningen worden aangestipt. Hierdoor kunnen bepaalde huidaandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Met een cryopen bevriezen wij het gedeelte wat behandeld moet worden. Het mooiste van deze pen is dat je uiterst zorgvuldig kan werken omdat er een heel klein puntje aanzit waar de stikstof uitkomt.

Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

Aantal behandelingen:

Doorgaans zijn er voor het behandelen 1 tot 2 behandelingen nodig. Voor het verwijderen van steelwratjes is maar 1 behandeling genoeg. Het behandelen van ongewenste haargroei ligt aan de hoeveelheid haar en het gebied.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn maak dan een afspraak voor een intake gesprek, hierin leggen wij u precies uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat de bijhorende kosten hiervan zijn.

U kunt ook eventueel gelijk behandelt worden. Het intake gesprek of kennismakingsgesprek kunt u bij ons online boeken.