Hannah Behandelingen

Wij hebben al 24 jaar ervaring met de producten van hannah en zijn ook al 24 jaar gespecialiseerd in de bekende bindweefselmassage.

Hannah Power Facial (30 min.)
Heb je niet veel tijd maar wil je toch een boost geven aan je huid, dan is de hannah power facial iets voor jou.
De huid wordt gereinigd, gepeeld en krijgt een mega boost met verschillende vitamines. Na afloop van de behandeling heeft je huid een prachtige glow.
* De huid wordt vooraf gemeten op vocht, vet en ph waarde met onze skin analyser.

Hannah Power Facial (60 min.)
In de 60 minuten durende behandeling, de hannah power facial, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidspecialist gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.
* De huid wordt vooraf gemeten op vocht, vet en ph waarde met onze skin analyser
* Deze behandeling is inclusief bindweefselmassage en dieptereiniging

Hannah High Intense Facial (75 min.) Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, een van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
* De huid wordt vooraf gemeten op vocht, vet en ph waarde met onze skin analyser

Hannah High Intense Facial (90 min.)
Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiele werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.
* De huid wordt vooraf gemeten op vocht, vet en ph waarde met onze skin analyser

 

Hannah bindweefselmassage (30 min.) of (45 min.)
Deze stevige massage is erop gericht  de huid te verbeteren en te verjongen. Door middel van speciale massagetechnieken wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd, blokkades in de huid worden losgemaakt, rimpels en kraaienpootjes worden aangepakt en huidconditie verbeterd. Naast deze huidverbeterende eigenschappen is de bindweefselmassage ook een zeer aangename en ontspannen massage. Wist je dat Hannah Hakze ooit de bindweefselmassage bedacht heeft!

 

Hannah Bindweefselmassage:
Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten
De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Spectaculaire resultaten
In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! Dit effect is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd en toont aan dat er, mits goed en volgens protocol toegepast, een verbetering in plaatsvindt van maar liefst 35 tot 80%!

Geen ingrijpende operaties nodig
De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de hannah Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

 

www.hannah.nl