Team

Skin & Beauty Experts (voorheen Tamara Totaal Verzorging) is inmiddels een vertrouwd gezicht in Middelburg en omgeving. Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid. Wij hebben maar liefst 250m2 aan salon verdeelt over 2 verdiepingen.

De beste behandelingen en producten zijn voor u geselecteerd. U kunt o.a. terecht voor: huidverjonging, huidverbetering, definitief ontharen, huidafwijkingen, couperosebehandelingen, botox en filler behandelingen, permanent make up en Gellak.
Bij Skin & Beauty Experts gebruiken en verkopen wij de huidverzorgingsproducten van Dermalogica, hannah, producten van Dermapenworld, Marc Inbane en O.P.I. Fantastische merken die al vele awards hebben gewonnen en waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. Al onze producten zijn huidverbeterend en dierproefvrij.

Het team van Skin & Beauty Experts volgt vanzelfsprekend de ontwikkelingen van nieuwe producten en behandelingen op de voet. Door trainingen en bijscholing, via vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen. Met nieuwe inspiratie en opgedane kennis houden wij u daardoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden regelmatig aangepast aan het bestaande behandelingsprogramma.
Wij werken samen met artsen. Zo blijven wij ook op de hoogte van aangrenzende vakgebieden. Waar u ook voor kiest, in ons instituut kunt u rekenen op vakkundigheid, productkennis en gedegen advies. Wij werken op afspraak overdag, ’s avonds en op zaterdag.

 • h

  Tamara

  Founder/Huidcoach

  Tamara is huidcoach , Gespecialiseerd in IPL behandelingen, hannah bindweefselmassage, gellak, permanent make up, electrisch ontharen en microneedling behandelingen van Dermapen World op het hoogste niveau.

 • h

  Manon Huidcoach

  Manon is huidcoach, Gespecialiseerd in IPL behandelingen, acne specialist, hannah bindweefselmassage en gellak van O.P.I.

 • h

  Elske Huidcoach

  Elske is huidcoach, gespecialiseerd in IPL en hannah behandelingen, O.P.I gellak en is de visagiste van ons team. Bij Elske kun je ook terecht voor bruidsmake up.

 • h

  Laura Stagiaire

  Laura is onze stagiaire. Ze leert bij ons voor schoonheidsspecialiste.

 • h

  Brenda masseuse

  Brenda is eigenaar van Adesso praktijk voor massage en verzorgd in onze salon de ontspanningsmassages.